Wachttijd

 

50 werkdagen

10 weken
 
last updated:
20-06-2021
 
 

 

Wegens grote drukte kunnen nieuwe aanmeldingen pas vanaf tweede helft augustus terecht voor intake. Kijk in de regio of u bij een collega eerder terecht kunt: www.maasdorppsychologen.nl of www.psydirect.info

in verband met vakantie is de praktijk gesloten vanaf do 24 juni tot maandag 19 juli. Aanmelden kan via de website. Tijdens vakantie word je teruggebeld om een eerste afspraak te maken, binnen 48 uur. .

Wachtlijstbeleid

Lingsma Psychologie heeft als als uitgangspunt dat cliënten zo snel mogelijk na aanmelding psychologische hulp wordt geboden. Als er geen plek is binnen 30 dagen wordt verwezen naar collega's in de regio (maasdorppsychologen). De wachttijd is de tijd tussen aanmelding en intakegesprek . Hierbij telt de volgorde van binnenkomst (het tijdstip van aanmelding). Na intake is er geen wachttijd voor behandeling.

 
 
 
 
 
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).