no three wijsheden teksten grafisch delen vermenigvuldigen haven t failed victim own mind think

 

Wachttijd

 

20-25 werkdagen

4 weken (nieuwe intakes vanaf 10 september weer mogelijk)
 
last updated:
13-08-2018
 
 

 

Vakantie: 22 augustus- 10 september

Intakes kunnen na 10 september weer worden ingepland. Aanmeldingen via website kunnen ook tijdens vakantie worden teruggebeld om een eerste afspraak te maken.

 

 

Wachtlijstbeleid

Lingsma Psychologie heeft als als uitgangspunt dat cliënten zo snel mogelijk na aanmelding psychologische hulp wordt geboden. Als er geen plek is binnen 30 dagen wordt verwezen naar collega's in de regio (maasdorppsychologen). De wachttijd is de tijd tussen aanmelding en intakegesprek . Hierbij telt de volgorde van binnenkomst (het tijdstip van aanmelding). Na intake is er geen wachttijd voor behandeling.

 
 
 
 
 
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).